Violeta Cortijo

Artículos

Censura
Elías Taño: “Para desenmascarar este sistema necesitamos cruzar las líneas del consenso”
El ilustrador y diseñador Elías Taño ha visto cómo dos de sus murales alusivos al caso Alsatsu han sido borrados o mutilados recientemente en València y Sagunt.
Libertad de expresión
Valtònyc se exilia para defender la libertad de expresión
Hoy era el último día para que el rapero José Miguel Arenas Beltran –Valtònyc– se presentara en prisión para cumplir la condena de tres años y seis meses.
Libertad de expresión
Valtònyc s’exilia per defensar la llibertat d’expressió
Hui era l’últim dia perquè el raper Josep Miguel Arenas Beltran -Valtònyc- es presentés en presó per complir la condemna de tres anys i sis mesos de presó
Derecho a la ciudad
València no vol vendre's al turisme
«València no està en venda»: una jornada per reclamar el dret a la ciutat i fer front a la turistificació dels barris de València.
Autogestión
"Un pulmó verd en un barri dominat per la gentrificació i el turisme"
Origen, fi i possibles línies de futur d'una experiència d'autogestió veïnal que s'ha vist afectada per l'especulació urbanística a Ciutat Vella.
Feminismos
“Volem saber ‘on estem’ per acabar de definir com anem i cap on volem anar”
La Comissió Feminista de la Jove Muixeranga de València tracta d'introduir la perspectiva feminista a l'hora de conviure i treballar dins de la colla
Agresiones sexuales
Arriba als tribunals el cas d’assetjament a les animadores de Bacora al Festivern
Les animadores que actuaren amb el grup Bacora van ser assetjades per un xic que els va fer fotos mentre es canviaven al backstage del Festivern
Cárceles
Privades de llibertat i d’una vida digna

Les condicions materials, alimentàries i sanitàries en les presons estan per davall dels mínims estàndards de qualitat necessaris per a una bona reinserció.

Arte político
Com transformar l’art perquè siga capaç de transformar
Les Primeres Jornades de Cultura contra el Feixisme plantegen fer de l'art una eina de transformació social per combatre l'efervescència del feixisme a València
Valencia
La impunidad de la extrema derecha se traduce en violencia el 9 de octubre

Entre 200 y 300 neonazis reventaron la manifestación del 9 de Octubre en Valencia ante la pasividad de los agentes de la Policía Nacional.

Fotos