Marta Navarro

Artículos

Música
Tribade: “Deconstruir-se és mirar les coses d'una manera més constructiva”

Les Tribade parlen de com enfronten la seua feina, tractant de ser coherents amb els valors feministes i anticapitalistes sense perdre l'essència de realitat que el hip hop comporta.

Música
Rap a colp de matxet
La música feta per elles ha format sense buscar-ho un front popular que va soscavant el patriarcat en el món del hip hop.
Urbanismo
L’enderrocament de l’històric forn de Barraca
La supervivència del mític forn de Barraca, que durant 70 anys va abastir de pa a tota l’horta d'Alboraia, està amenaçada per l'ampliació de la V-21.
Periodismo
“L'esquerra política no tracta correctament els problemes socials"
Ines Tanovic, periodista de Bòsnia i Hercegovina, defén la necessitat d'apropar-se a les classes populars i lluitar amb la pèrdua de solidaritat.
Periodismo
"La izquierda política no trata correctamente los problemas sociales"
Ines Tanovic, periodista de Bosnia y Herzegovina, defiende la necesidad de romper el discurso de los grandes medios y luchar contra la pérdida de solidaridad.
Huelga feminista
Les veus del 8 de març
Un grup de dones expressen les seues reflexions entorn a la vaga feminista del 8 de març, que va ser una fita històrica
Ecología
Una coordinadora contra l'especulació
Els col·lectius socials de l'Horta Oest han creat la Coordinadora per la Protecció de Les Moles per protegir el territori de la febra del taulell
Feminismos
No només punts violeta
Des de Fusa Activa troben que falta implicació per part dels festivals, ja que es limiten a deixar treballar els col·lectius de forma voluntària, però no estableixen mesures ni protocols des de l’organització.
Cárceles
Privades de llibertat i d’una vida digna

Les condicions materials, alimentàries i sanitàries en les presons estan per davall dels mínims estàndards de qualitat necessaris per a una bona reinserció.

Música
"Som moltes dones i ho anem a petar"
Les components de Mafalda han gravat 'Las que faltaban’, un documental que fa palesa la discriminació masclista en el panorama musical
Humor
“Tendríamos que ser veinte cómicos en la Audiencia Nacional”

Entrevistamos a la humorista, actriz y directora de teatro Patricia Sornosa, que nos habla sobre las dificultades de hacer humor feminista en una escena dominada por hombres. 

Feminismos
"Veiem les dones negres com a subordinades"
En el Dia Internacional contra la Mutilació genital femenina reflexionem sobre el racisme que sovint impregna el discurs contra aquesta pràctica
Feminismos
València contra les violències masclistes
Una vegada més el moviment feminista ha marxat el 25N contra les violències cap a les dones en diverses ciutats del País Valencià.
Feminismos
Trobada dels feminismes al País Valencià
Reflexió, cultura i activisme es donen la mà en el quaranta aniversari de les primeres Jornades Feministes del País Valencià.
Feminismos
El feminisme valencià acompleix 40 anys
Col·lectius del moviment feminista valencià han organitzat unes jornades intergeneracionals i des de la sororitat per celebrar el seu 40 aniversari
Feminismos
Hi ha amor fora del patriarcat
Polifonía Amorosa és un llibre de relats protagonitzat per les experiències d'aquelles que volen fugir de les formes patriarcals d'estimar-se
Feminismos
La masculinitat tradicional no és hegemònica
Jokin Azpiazu, autor de Masculinidades y feminismo, reflexiona sobre la caducitat de la masculinitat tradicional i les seues derives en la presentació del seu llibre.
Tortura
Tortures i morts sota custòdia institucional
La Coordinadora per a la Prevenció i Denúncia de la Tortura presenta l’informe sobre maltractaments sota custòdia institucional ocorreguts el 2016
Referéndum del 1 de octubre
La ultradreta tracta de tensar València
Feixistes es concentren a València per intimidar les assistents a un acte en favor del referèndum al Teatre Micalet.
Àpunt
ÀPUNT: El nou vell model
El Govern del Botànic planteja una nova televisió pública de tall neoliberal amb la major part dels continguts produïts per empreses privades
Àpunt
Àpunt, la marca buida de la nova RTVV
La directora i el president de la CVMC presenten la marca d’Àpunt, mentre la societat valenciana espera l’obertura de la radiotelevisió
Centros sociales
Adéu a La Ingovernable
El dia 28 de juny, poques hores després que es produira el desallotjament de La Ingovernable a les 6 de la matinada, un camió aparcà al darrere de l'emblemàtic edifici.

Fotos