El Salto País Valencià

Artículos

Las Kellys
Las kellys de Alicante denuncian malas prácticas de empresas multiservicios
Mauxy Tuñas, camarera de piso en Alicante, inició hace dos años un proceso judicial contra la empresa multiservicios La Fuente.
Editorial
Les batalles que som i serem

El País Valencià no vol perdre més el temps amb ‘batalles’ que s’originen en despatxos de partits i es pateixen als carrers de la nostra capital

Editorial
La memòria i l’oblit
És responsabilitat de totes recordar que hi ha oblidats, i que cal que deixen de ser-ho.
Editorial
Darrere de l’obscurantisme, la transparència?
Són més de tres anys amb noves mesures de transparència proposades pel Govern del Botànic, però encara hi ha un llarg camí per recórrer.
Violencia machista
Un agressor insulta les dones d'un piquet realitzat a València el 8M
El grup de dones del piquet realitzat en l'Avinguda del Cid va ser agredit verbalment per un ciutadà que s'oposava a la igualtat
Huelga feminista
Concentraciones masivas y acciones por los cuidados en la mañana de la huelga en el País Valencià

Tras los piquetes de las primeras horas, las ciudades del País Valencià han visto como se desarrollaban concentraciones en universidades, plazas y calles mientras que se ponían en marcha puntos de cuidados colectivos.

Huelga feminista
"Disculpeu les molèsties, ens estan assassinant"

Arranca la vaga feminista en el País valencià amb talls de carretera, piquets en centres de treball i d'estudi, bicipiquets i cercaviles. El col·lectiu de les Kellys denuncia haver sigut amenaçades pels gerents dels hotels.

Editorial
Res de res és tot

Sembla curiós com el partit polític amb més encausats, processats,  inclús condemnats, demane endurir les penes de presó.

Editorial
Vida i treball, prendre i fer
Tenir unes condicions dignes després de segles de precarietat i que arribe una sentència de la Unió Europea i estableixa que en l’Estat espanyol cal ‘liberalitzar’ la contractació en els ports.
Feminismos
Fem 'manada' contra les violències masclistes
Les polítiques assistencialistes contra la violència, ni contemplen el problema estructural, ni s'enfronten a la majoria de violències masclistes
Autogestión
L’espai de lliure aprenentatge El Punt celebra un any este cap de setmana
El Centre de Formació i Documentació autogestionat ja té un any de recorregut al que vol sumar cada volta més activitats, fons i participació.
Referéndum del 1 de octubre
València i Castelló prenen els carrers en solidaritat amb el poble català
La ciutadania del País Valencià ha eixit al carrer per rebutjar la violència de les forces policials a Catalunya i defensar el dret a decidir

Fotos