Educación
Castelló es manifesta contra la LOMCE

Un centenar de persones es reuneixen enfront la Subdelegació del Govern de Castelló per a demanar la derogació de la llei educativa.

Concentració Castellón contra LOMCE
Diversos sindicats estudiantils es concentren a Castelló per a demanar la derogació de la llei educativa actual. Héctor Juan
9 may 2018 10:30

Ahir, 8 de maig, es va celebrar a la plaça Maria Agustina de Castelló una concentració convocada per la Plataforma per l’Ensenyament Públic amb l'objectiu de rebutjar les retallades a l'educació pública i demandar la derogació de la LOMCE.

Al voltant de les set de la vesprada els assistents es van concentrar enfront de la Subdelegació del Govern i van començar a desplegar pancartes. Representants dels sindicats que conformen la Plataforma per l’Ensenyament Públic, com Comissions Obreres (CCOO) i Unió General de Treballadors (UGT) al costat del Sindicat de Treballadores i Treballadors de l'Ensenyament del País Valencià (STEPV) van clamar a favor d'una escola pública sense retallades, en català, de qualitat, laica i coeducadora.

Cap a un quart de vuit, el sindicat Estudiants en Lluita es va unir a la concentració desplegant una pancarta reivindicant el dret de la classe obrera a una educació de qualitat. Aquest grup d'estudiants va ser el més actiu cridant consignes com: “Que visca la lluita de la classe obrera” o “La lluita està al carrer i no al parlament”. Altres formacions com el Partit Comunista del País Valencià (PCPV), els Iai@flautas i el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) també es van deixar veure en la concentració recolzant la denúncia de la Plataforma per l’Ensenyament Públic.